A szavak ereje
Írta: Kovács Krisztina -

A mantrázást, szavak ismétlését az elme fókuszálására használják.

A mantra alapja a hang, amely a sűrű és a szubtilis között váltakozik. Tudósok vizsgálata szerint a hang hatására, az agyhullámok megváltoznak.

Szanszkritul a mantra az elme felszabadítását jelenti, kapcsolatot tudunk teremteni a lelkünk és elmént között.

„Az egyik legfontosabb tényező, a tudatalatti elme rendkívüli képessége az információk feldolgozására. Ebben a tekintetben sokkal hatékonyabb és eredményesebb, mint a tudatos elme. Egy tanulmány szerint, a tudatalatti elme másodpercenként körülbelül 400 milliárd bit információt dolgoz fel, és az impulzusok akár 160 000 km/óra sebességgel haladnak! Ezt a hatalmas sebességet hasonlítsuk össze a tudatos elmével, amely másodpercenként csak körülbelül 2000 bit információt dolgoz fel, és impulzusai csak 150-250 km / h sebességgel haladnak. gondoljuk csak bele abba a csodába, hogy testünk minden sejtje tudja, minden ezred másodpercben mit kell tenni. „ forrás: Vitalgalaxy

A tudatalatti formálásával, pozitív megerősítésekkel, változást tudunk elérni az életünkben, szeretetet, boldogságot tudunk megteremteni.

A mantrát, megerősítéseket rendszeresen ismételni kell, mert úgy tud mélyebbre hatolni és eljutni a tudatalatti elméhez.

Fontos!

Ne legyenek a megerősítésben negatív töltésű szavak, elengedek minden fájdalmat stb. Arra összpontosítsunk milyenek szeretnénk lenni, mit szeretnénk érezni, elérni az életünkben.

Ne tartalmazzon tagadást „nem”,  jelen időben fogalmazzunk, pl. boldog, békés kiegyensúlyozott vagyok. Érezzük át a bekövetkezett változást az életünkben, miközben ismételjük a mantránkat.

Pl. Boldog, békés, kiegyensúlyozott, bátor, egészséges vagyok. Öröm, hála, szeretet tölti el napjaimat.

Alkosd meg saját mantrádat / megerősítésedet és gyakorold rendszeresen!