Férfi és Női lélekrészeink egyensúlya – kreatív önismereti foglalkozás – 2024.04.13. Vác
Írta: Kovács Krisztina -

Szeretnél kreatívan fejlődni?

A művészi önkifejezés lehet egy igazán felszabadító élmény.

A tudatos alkotás segíthet abban, hogy személyiségünk fejlődjön, önbizalmunk növekedjen, szembenézzünk önmagunkkal, és így a legmélyebb gondolatainkat feldolgozzuk. Az alkotás is egyfajta meditáció, ahol elménk megnyugszik, és segít megtapasztalni az itt és és most állapotot.

2024-et az Isteni párkapcsolatok évének is szokták nevezni, támogatott, hogy megszülethessen a Férfi és Nő új szövetsége.

Háború helyett SZÖVETSÉG.

Mindannyiunknak van férfias és nőies aspektusa, a fejlődésünk egyik fontos feladata, hogy összehangoljuk magunkban ezt a két energiát és egyensúlyt teremtsünk. Nőies oldalunk az intuitív, befogadó részünk, férfi oldalunk a cselekvést testesíti meg.
Az anima a férfi tudattalanjában létező feminin rész, az animus a női tudattalanban lévő maszkulin kép.

Szerelmeinkben gyakran saját tudattalan énrészeink testesülnek meg. Ez alkalommal férfi és női lélekrészünkkel fogunk foglalkozni.

A foglalkozáson meditálunk és különböző művészetterápiás gyakorlatokkal erősítjük az egyensúlyt az anima és animus között, ezzel is közelebb kerülve az isteni párkapcsolat minőségéhez.

Helyszín: Helyszín: Body & Mind stúdió
Cím: Vác, Ady Endre sétány 8
Dátum: 2024 április 13. | 10:00-14:30-ig
Váci vasútállomástól 10 perces sétára.
Budapestről a zónázó vonattal 26 perc a menetidő.
Hozzájárulás: 12000 Ft

A programot vezeti: Kovács Krisztina – karmaasztrológus, festőművész. A foglalkozásra előzetes jelentkezés szükséges a kapcsolat@szinesvarazslat.hu email címen.