Karmaasztrológia

“Minden emberben benne van az isteni szikra. A lelki érettség foka dönti el, mikor kezdünk kutatni rejtett énünk után.”
Szepes Mária

Hogyan lettem karmaasztrológus?

Egy csodás megfogalmazás az asztrológiáról:
“Alapelve a Hermész Triszmegisztosz nevéhez kötődő Smaragdtábla tétele: Quod est inferius, est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius ad perpetranda miracula rei unius – ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd.” (Wikipedia)

Számtalan irányzata van már az asztrológiának de az én utam a karmaasztrológiához vezetett.

Tinédzser korom óta nagyon érdekel az asztrológia, már akkor is kíváncsi voltam, mit üzennek a csillagok. Olyan misztikus volt este elrévedni a csillagos égboltban, végtelen nyugalmat árasztott. Életem során, sok kihívásban volt részem, ezért elkezdtem keresni a válaszokat, vajon miért történnek velem bizonyos dolgok. Így kerültem kapcsolatba a karmaasztrológiával. Az első konzultáció nagy felisméreseket hozott és máshogy tekintettem a korábban megtörtént életeseményekre, mintha a mozaik kezdett volna összeállni.

Az önismeret útján is sokat segített, ahogy tudatosodtak bennem a dolgok, olyan hatással volt rám ahogy rájöttem összefüggésekre, hogy úgy éreztem, szeretném elmélyíteni a tudásom, és így segíteni másoknak. Tanulmányaim során egyre jobban megértettem a lélek útját, fejlődését, mit miért vállal az egyén, milyen képességekkel rendelkezik, hogy beteljesítse életfeladatát.
Azt gondolom, ha megismerjük és megértjük lelkünk útját, könnyebben meg tudunk birkózni az előttünk álló feladatokkal, ami segíti fejlődésünket, így végül rátalálunk belső békénkre. Bepillantást nyerhetünk karmikus múltunkba, és tudatosíthatjuk múltból hozott képességeinket.
Gyermekeink nevelésében is nagyon hasznos lehet, ha tudjuk, hogy milyen utat választottak.
Továbbá személyes kapcsolatainkban is sokat segít, ha jobban megismerjük társunkat vagy üzletfelünket, hogy milyen feladatot vállaltunk velük.

Miben segíthet egy asztrológiai konzultáció?
önismereti kérdésekben magyarázatokat kaphatunk, hogy merre induljunk, mi az életfeladatunk, életcélunk, miért vagyunk itt a földön, mi lenne az a hivatás amiben kiteljesedhetünk
párkapcsolati problémák feltérképezésében, hogy rátaláljunk az előnyös megoldásokra, személyes kapcsolatainkat magasabb szinten tudjuk kezelni,
gyermekeink útját tudatosan akarjuk kísérni,
nehéz döntés előtt megvizsgálva a különböző lehetőségeket, optimálisabban dönthetünk az adott kérdésben.

Ha úgy érzed szeretnéd megtalálni a válaszokat az életedben, megismerni a lelked, szeretettel várlak egy konzultációra!

ITT tudsz bejelentkezni.

Hasznos tudnivalók

A pontos születési adatok: születési hely, év, hónap, nap, óra és perc.
Amennyiben nem tudod a pontos órát és percet, akkor adj meg egy hozzávetőleges időpontot, amire Anyukád emlékszik, ezen felül 7-8 olyan esemény dátumát, ami életedben meghatározó volt, például házasság, gyermekeid születése, a diploma megszerzése, halálesemény. Az időpont pontosítása miatt további egyeztetések szükségesek.

A konzultáció időtartama az életút elemzés, gyermek horoszkóp esetén kb. 90 perc. Az adataidra azért van szükség korábban, mert a konzultációt megelőzően már elemzem a képletedet.

Kapcsolati, párkapcsolati összefüggések vizsgálata, éves elemzés kb. 60 perc.

Nincs óradíj, tehát ha meghaladja az időtartamot fél órával, akkor sem kerül extra díj felszámításra.

  1. Személyes életút elemzésre – először mindenképpen ezt javaslom
  2. Éves elemzésre, ahol azt nézzük meg, hogy az adott évben milyen feladatok vannak fókuszban
  3. kapcsolati, párkapcsolati összefüggések vizsgálata
  4. gyermekek életútelemzése, és azzal a szülővel vállalt közös feladat, aki kéri az elemzést

Az elemzés online videós beszélgetés formájában, vagy személyesen történik, előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Itt tudsz bejelentkezni illetve a kapcsolat@szinesvarazslat.hu email címen, telefonszám megadásával. Visszahívlak és egyeztetjük a részleteket.

Személyes és gyermekek életút elemzése: 25 000 Ft/68 euro. Éves elemzés, kapcsolati, párkapcsolati összefüggések vizsgálata: 20 000 Ft/55 euro.

Visszajelzések